Forside Aktuelt TrinnVis + NNF = Sant

TrinnVis + NNF = Sant

Alle som leverer helsetjenester i Norge må sørge for trygg drift, og etterleve kravene til organisering av virksomheten, dokumentasjon og systematisk kvalitetsarbeid. I ledd av forbundets arbeid med å sikre pasienter og behandlere har vi nå gått inn i et samarbeid med TrinnVis for å forenkle dette arbeidet for våre medlemmer.

Dette er TrinnVis
TrinnVis er et nettbasert styringssystem med innebygget internkontroll og kvalitetsforbedring for tilbydere av helsetjenester gjennom enkeltpersonforetak, AS, DA eller andre organisasjonsformer.

Dekker alle viktige områder
TrinnVis dekker inn viktige krav til områder som ledelse, økonomi, personvern og datasikkerhet, utstyrskontroll og HMS. TrinnVis har også en omfattende smittevernsdel.

Det meste er ferdig laget for terapeuten
TrinnVis kommer med ferdiglagde forslag til retningslinjer, måldokumenter og rutiner som klinikken er pålagt å ha. Noe av det dette innholdet deler forskjellige faggrupper, som også bruker TrinnVis, seg i mellom. Innholdet som er unikt for naprapater utvikles i samarbeid med NNF.

Lanseringstilbud for NNF-medlemmer
TrinnVis tilbyr medlemmer av NNF gratis etablering ved registrering innen 30. september 2021 samt rabatt på abonnement. Andre fordeler kan medlemmer finne ved å logge inn. Les mer her.

NNF takker TrinnVis for godt samarbeid i perioden med å tilpasse innholdet til våre medlemmer, og ser frem til et videre godt samarbeid i årene fremover.