Forside Aktuelt Meld deg på NoComm 2022

Meld deg på NoComm 2022

Nå kan vi endelig møtes igjen!

En historisk kongress
Aldri har det vært mer gledelig å kunne møtes. Ikke bare har det gått to år uten kongress og med smittefare hengende over oss, men savnet etter å kunne møtes, klemme hverandre, le sammen og tilbringe lærerike timer sammen er påtagelig. Men nå skal vi i tillegg møtes som autorisert helsepersonell! Det blir selvfølgelig interessante og lærerike foredrag og workshops som alltid, og ikke minst en bankett med fantastisk underholdning.

Dyktige forelesere
Vi gleder oss over å ønske dere velkommen til foredrag og workshops fra flere dyktige forelesere. Vi har leger og forskere, fysioterapeuter, osteopat og naprapater på listen. Du kan lese om de alle HER.

Program
På programmet i år finner du stikkord som svimmelhet, smertemysteriet, manipulasjonsteknikker, bekken og fysisk aktivitet etter fødsel, ultralyd og trykkbølge. Det er begrensede plasser på workshops, så her er det lurt å være tidlig ute med påmelding for å sikre deg plass på ønsket tema. Se hele programmet HER.

Påmelding
På denne siden kan du melde deg på årets kongress. Dersom du har spørsmål til påmeldingen kan du sende disse til våre kontaktpersoner hos vår samarbeidspartner Fjell- og fjordkonferanser:

Kontakt Carina Midtlund Moen dersom du har spørsmål til påmeldingen;
Tlf: 63 80 65 10 / E-post: carina@fjellogfjord-konferanser.no

Kontakt Cathrine Roksvaag dersom du har spørsmål til stand/utstillingen;
Tlf: 63 80 65 10 / E-post: cathrine@fjellogfjord-konferanser.no

Sponsor
I år har vi gleden av å ha Physica Aspit som vår hovedsponsor. Husk å ta turen innom deres stand i utstillersalen i pausene og se hva de kan tilby.